Review: Beretta Active Hunt Jacket & Half Zip Fleece Review

Luchtig, maar degelijk en sterk. Dat was eigenlijk het eerste wat in mij opkwam.

Neem nou de Half Zip Fleece trui van Beretta. Aansluitend op de natuur en de jacht, prachtig groen van kleur en vederlicht. Dit is onder andere te wijten aan de eenvoud van de fleece trui. Less is more moeten ze bij Beretta gedacht hebben. Door zakken en een taille band weg te laten, valt deze trui met ideale pasvorm als een warm licht dekentje over je heen. Perfect voor ieder moment wanneer de wind en kou iets teveel vrijspel krijgen.

Nemen de weersomstandigheden verder toe, dan vormt de Beretta Active Hunt Jacket een ware aanvulling. Ademend en luchtig van voorkomen, biedt deze sterke jas een goed antwoord op regen en wind. Een perfecte bescherming tegen de elementen met een ideale vrijheid van beweging voor tal van activiteiten.

De Beretta Active Hunt Jacket is een veelzijdige jas voorzien van talloze zakken. Naast zakken aan de zijkanten en binnenzijde, bevindt er zich aan de achterkant een groot waterdicht compartiment. Veelzijdig, wind en waterbestendig in combinatie met hedendaagse looks, hoog draagcomfort en degelijkheid, maken de Beretta Active Hunt Jacket zeer de moeite waard.

Gecombineerd vormen de Beretta Active Hunt Jacket en Beretta Half Zip Fleece trui een gouden koppel waarbij een degelijk antwoord wordt geboden op elk seizoen en ieder weertype.

Meer informatie en specificaties over de Beretta Active Hunt Jacket of Hunt Pants, vind je op de website van Beretta.

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
jorritiepema Geschreven door:

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *