Review: Beretta Modular Backpack 35 Liter

Bouw je eigen rugzak.

De 35 liter modular backpack van Beretta maakt onderdeel uit van het M.O.L.L.E. systeem van het eveneens gerenommeerde Italiaanse merk. Oorspronkelijk bestemd voor de jacht kun je dankzij het M.O.L.L.E. systeem (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) je backpack desgewenst voorzien van diverse modules uit de M.O.L.L.E familie. Denk hierbij aan diverse grote en kleine pouches en opberg systemen (6 verschillende en zelfs een te integreren stoeltje).

De modulaire 35 liter rugtas van Beretta is groen van kleur en voorzien van oranje accententen wat deze tas zowel eigentijds als geschikt voor de jacht maakt. Wat direct opvalt aan deze backpack is de veelzijdigheid en mate van opbergmogelijkheden. Vindt je bij veel andere backpacks talloze opbergvakken, de 35 liter backpack van Beretta gaat net even een stapje verder. Neem nou de 2 grote zijvakken welke ieder ook nog weer eens zijn opgedeeld in een hoofdvak, ritsvak en elastisch vak.

Beretta heeft een aantal leuke extra features standaard toegevoegd. Zo wordt er standaard een waterdicht zakje van degelijke kwaliteit mee geleverd om o.a. je telefoon droog in op te bergen (voorzien van oog en haakje). Ook heeft Beretta een standaard stuk koord toegevoegd evenals een opvallend oranje regenhoes en een grote water-en vochtwerende opbergzak.

Het geheel voelt kwalitatief aan en is degelijk opgebouwd. Opvallend is ook de waterdichte en stevige onderzijde van de rugtas. Evenwel simpel als doeltreffend heb ik dit niet veel eerder gezien. Hoe vaak komt het tijdens een hike of trektocht (35 liter maakt meerdaags geschikt) wel niet voor dat je te maken krijgt met natte omstandigheden en de onderzijde van je tas doordrenkt raakt met modder en water. Beretta biedt met de 35 liter modular backpack de oplossing. Met alleen een regenhoes kun je immers niet bij de inhoud van je tas. Slim bedacht van Beretta.

Het M.O.L.L.E. systeem typeert zich door de vele lussen op de rugtas. Ideaal om accessoires en tools op aan te brengen zoals een zakmes, bijl, touw of veldfles e.d. De lussen aan weerszijden en aan de bovenkant de van backpack zorgen er voor dat je andere onderdelen uit de M.O.L.L.E. familie makkelijk en snel kunt bevestigen en loshalen.

De oranje uiteinden van de lussen (met logo) welke aan de ritsen bevestigd zijn, zorgen er voor dat je ook met koude handen of handschoenen aan makkelijk je tas open kunt ritsen. De rubberen greep bovenop zorgt voor een comfortabele grip bij het optillen en de zachte kussens zorgen er voor dat zowel je schouders als onderrug ontlast worden en er lucht bij de rug kan komen. Het leuke van deze tas is dat er ook kussentjes in de 2 banden van de rugtas zelf zitten zodat ook de voorzijde van je schouders en borstkas zo min mogelijk belast worden.

De 35 liter modular backpack van Beretta is niet alleen esthetisch en qua materiaal van een hoog niveau, ook de hoeveelheid standaard features, opbergvakken en modulaire mogelijkheden zijn vooruitstrevend.

Eveneens verkrijgbaar in een 65 liter variant.

Meer weten? Check:
http://www.beretta.com/en/collection/fall-winter/backpacks-molle-system/

Sharing

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
jorritiepema Geschreven door:

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *